Lekker ontbijten bij de Hema en LEGO kopen!

Het is bijna pasen en de vrijdag voor Pasen is Goede Vrijdag, dat betekend dat ik niet naar school hoef en dat mijn papa ook niet hoeft te werken.
Mijn papa en mama komen op het goede idee om een ontbijt te gaan halen bij de Hema en daarna mag ik mijn cadeaukaart gaan uitgeven bij de Intertoys!

Bij de Hema heb ik gekozen voor een ontbijtje met een croissantje, eitje en een broodje met kaas. Daarbij een lekkere Chocomel.

Alleen had ik niet echt geduld, ik wilde graag naar de Intertoys om iets te kunnen kopen van mijn cadeaukaart. Natuurlijk ben ik gelijk bij de Lego Friends gaan kijken, dat vind ik helemaal geweldig!
Volgens papa was er een aanbieding dat je drie setjes kan halen en maar twee hoeft te betalen. Natuurlijk zou het mijn papa niet zijn als hij dan ook een setje betaald zodat de derde gratis is.

Als eerst heb ik twee setjes van Lego Friends uitgekozen en daarbij nog een setje van Frozen.

Papa is dol op de zwarte en rode frambozen snoepjes die je zelf kan scheppen bij de Kruidvat, deze snoept hij in de auto. Omdat ze op waren moest hij nieuwe hebben en ik mocht ook een zak met snoep zelf scheppen, van papa mocht de hele zak vol en was bijna een kilo!
Nee, dit eet ik echt niet in één keer op hoor en ook denk ik dat papa ook wel eens een snoepje van mij pikt (dat mag ook wel hoor). Mama mag dat niet, zij heeft ook een zak snoep gekocht.
Volgens papa en mama is het maar goed dat wij dit niet elke week doen.