Bloedprikken!

Hoi allemaal! Vandaag moest ik naar de dokter omdat ik al een tijdje last heb van heel veel scheetjes die maar niet willen stoppen. De dokter heeft me doorverwezen naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken… Ik vond het best spannend, want de vorige keer dat ik dat moest doen, deed het pijn en was de zuster niet zo aardig!

Gelukkig ging papa deze keer met me mee. Hij zei dat als ze niet lief voor me zouden zijn, hij ervoor zou zorgen dat ze met hem te maken kregen! Maar de zuster die me deze keer moest prikken, was heel aardig. We gingen naar een speciale kamer voor kinderen en daar hielp een andere zuster me. Ik moest op een poster aan de muur een lieveheersbeestje zoeken, maar dat lukte niet omdat de zuster ervoor stond!

Voordat ik het wist, was het al voorbij en ik heb er bijna niets van gevoeld. Alleen de eerste prik deed een beetje pijn en toen ze het buisje moesten wisselen.

Toen ik klaar was, kreeg ik een diploma voor kanjers en mocht ik iets uitzoeken. Ik koos voor een ring met oranje steentjes in de vorm van een bloem. Ik ben er zo blij mee!

Op weg naar huis zijn papa, mama en ik langs de hoofdstraat gegaan en hebben we bij de Hema geluncht. Dat vind ik altijd zo gezellig en leuk!